onsdag 26 september 2007

lista på irriterande saker:

saker som irriterar mig fruktansvärt för tillfället:

1. Göran Persson! hur fan kan mannen påstå sig representera en socialistisk idé och sen rättfärdiga för sig själv att plocka ut både fet statsminister pension + konsultlön?? även om det finns kryphål i lagen måste ju människan ha moral! jag blir så irriterad. det finns ingen som helst ursäkt för att han tillskansar sig skattepengar från de som behöver de bättre. om han åtminstonde hade sagt att han var moderat hade det iallafall rättfärdigat det hela lite.

2. SL:s logik. att höja månadskorten ännu mer?? Sl är påväg åt helt fel håll. fattar de inte att lägre pris kommer få färre att planka och fler kommer köpa kort vilket resulterar i att man kan lägga pengarna på att förbättra kollektivtrafiken istället. det krävs ju inte precis en utbildning i ekonomi för att lista ut det.varför prata om miljö å ena sidan och sen göra det precis lika dyrt som att ta bilen. SJ är för den delen också värdelöst. vad finns det för ursäkt att ta över 1000 kr för att åka t/r till malmö när det kostar halva priset för flyget?

3. Idoltävlingen. för det första är den så jävla utdragen. tar hundra år tills de kommer till saken. massa skitsnack ingen är intresserad av innan sången kommer.skitsnack, sen en olidligt lång reklampaus, sen mer skitsnack och sen sång. för det andra är programledarna jobbiga.för det tredje är det äckligt att man gör om alla till produkter. inte undra på att de artisterna glöms bort rätt fort. jag hatar programmet och allt vad det står för. hatar mig själv ännu mer för att jag tittar ändå.